BMW bilar sökes och köpes. Vi köper din bill

BMW bilar sökes och köpes. Vi köper din bill

¡BMW veteranobilar sökes och köpes!
Simplemente nu är jag suger på att köpa lite äldre BMW klassiker. Om du har någon BMW som du vill sälja får du gärna höra av dig. När du vill sälja din BMW klassiker är detta några av de modeller som jag söker. BMW E9 3.0 CS, CSi y CSL son bilar som jag alltid är intresserad av att köpa. Patada de Oavsett. Detta är svåra bilar att renovera och de rostade väldigt mycket på svåra ställen. Därför är skillnaden mellan en fin och en dålig bil mycket stor.
Imagen

BMW E3 3.0 S y Si Har ju samma goa känsla som en E9 men den har nu 4 dörrar. Inte riktigt lika sexig men y riktigt skön bil att åka med. Här cranee jag vara intresserad av att köpa en riktigt fin bil. Tyvärr inte lönt att total renovera dessa i dagsläget.

BMW 02 är vackra bilar. es 1802 o 2002 cráneo vara roligt oavsett motor alternativ. Bra betalt utlovas för toppexemplar.

BMW E21 Y då pratar jag om modellerna 320i y 323i som gärna köper ett fint ejemplar av. Detta var min första bil och man har många minnen från den tiden. Min BMW 323i som jag hade när jag var 18 var rostig redan då.

BMW E30 och då är det modellerna 318es 320i 323i y 325i. Av dessa skulle jag endast vara intresserad av exemplar som är väldokumenterade och med låga mil. Bilar i bra skick med andra ord. ¡Jag vill gärna ha tak! Så Cabriolet är av mindre intresse än en Coupe. BMW E30 M3 se encuentra en medio de una patada oavsett.

BMW E24 och här är det es 635 o un M6 som galler. Har alltid tyckt att detta är otroligt vackra bilar. Även om det är mer för gubbkörning än sportbil. Man har väl kommit in in gubbåldern nu när man passerat 50 antar jag. Dessa bilar har i regel rullat några mil, vilket inte är några problem. Dock vill jag inte köpa bilar med rost.

BMW E31 ¡Detta är riktigt läskiga bilar! Så mycket uråldrig elektrisk utrustning att man alltid måste koppla av strömmen om bilen star. Annars är man rädd att den startar och kör iväg av sig själva!

¡Men man måste ju bara älska den formen! Otroligt vacker bil. 850Ci, 850CSi  men det cranee egentligen vara mer intressant med en 840i o 840Ci. La hermana V8an tiene un motor de aletas riktigt.

BMW E36 och här är det endast es M3 som är av intresse och jag cranee endast köpa en bil med full historik och garanterade mil.

Naturligtvis är även alla Alpina modeller av intresse. Vem vill inte ha es Alpina B3 3.5S? Eller y BMW M5 Touring?

Om du har någon av desa bilar och funderar på att sälja får du gärna höra av dig. Bra betalt för fina exemplar utlovas. Och detta är då INNAN du satt den på blocket for intressekoll! Efter det är den totalt ointressant även om den är fin.

Síguenos en:

Imagen

BOLETÍN

¡Al suscribirse a nuestro boletín de noticias de la compañía, siempre estará actualizado sobre nuestro último inventario de vehículos!
* Obligatorio

Idiomas

en English cs Czech da Danish nl Dutch fr French de German it Italian no Norwegian pl Polish es Spanish sv Swedish