Venta de veteranos en subasta

Sälja veteranbil på auktion. Samlarbilar hasta la salud

veteranbil-till-auktion Sälja veteranbil på subasta en Suecia, utomlands

 

Att sälja din veteranbil o samlarbil på auktion kan vara en bra idé. För att veta om det är en bra idé att sälja en bil på auktion se nedan om din bil passar på en o flera beskrivningar.

# Den ser fin ut på bild, speciellt om den är våt. Då lacken är en blanco på ytan men har massor av spackelblåsor o rostbubblor som är svåra att se på bild.

# Din veteranbil har ett eller flera dolda fel som inte visar sig förrän man kört en liten stund. Ex att temperaturmätaren visar fel och bilen kokar efter 15 min. Eller att den är omöjlig att starta när den är varm. (Förmodligen för att jordflätan har dålig contact).

# Undersidan av din entusiastbil är ett lapptäcke med hemska rostlagningar som penslats över med riktigt tjock rostskyddsmassa.

# Renoveringsobjekt som ser skapligt ut på ytan, men du vet är hopplösa fall.

Subasta bilateral

Si tiene un veterano que pasa en un lugar a través de una descripción actualizada, puede recomendar encarecidamente que salga en la subasta. Och då gärna med ett av de mindre seriösa auktionsföretagen, gärna nätauktion. Och det är inte alls svårt att hitta.

Köpa veteranobilar på subasta

Om du nufunderar på att köpa din nästa samlarbil på auktion. Då skall du sätta dig ner och fundera lite på vad du tror det är för typ av bilar som hamnar på auktion. Och om du vill ta den risken att köpa en sådan bil. Jag har från kunder haft flera veteranbilar som platsade i någon kategori ovan som skickades to auktion. Ingen av deras defekter nämndes i auktionsfirmans fina beskrivning och de såldes to ovetande köpare.

¿Vad gäller vid köp oller försäljning av bil på auktion?

Alla auktionsbolag har olika villkor. Men du skall läsa dem väldigt noga. Till det företag som jag lämnade bil till läste jag några sacre i den fina texten. Och om jag hade vetat det innan hade jag aldrig lämnat bilen hasta auktion.

Om bilen inte blir såld på auktionsdagen så har auktionsfirman rätta att ha kvar bilen i upp to 6 veckor i sina lokaler för att försöka sälja den till ditt reservespris. Bajo tiden måste du ha den försäkrad. Du som säljare står naturligtvis för alla transportador tills bilen blivit såld. När min bil blev såld hade auktionsfirman rätt att vänta med utbetalning hasta mig i 8 veckor. Och det tog ändå längre än så tills jag fick y check skickad till mig som banken behövde två veckor på sig att lösa in! Tänk på att det kan förkomma att även måste betala skatt på köp eller sälj arvode. Än en gång, läs alla villkor INNAN du skickar din bil hasta auktion. Och för dig som köpare gäller samma sak. Läste i en auktionskatalog. ” Bilarna som säljes är endast för att se på” Det vill säga att funktioner som att den har en växellåda inte är nödvändigt.

Om du har en bra bil är det bättre att lämna den if un seriös handlare på förmedling om du inte vill sälja den själv. Och av samma anledning som att du inte cranee sälja ditt hus utan att anlita en mäklare skall du även anlita en mäklare för din veteranbil om den har ett högre värde. Läs mer om förmedling av veteranbilar här.

Kända auktionsföretag para entusiastas
RM Sotheby's
Bilweb
PS nätauktioner

Síguenos en:

Imagen

BOLETÍN

¡Al suscribirse a nuestro boletín de noticias de la compañía, siempre estará actualizado sobre nuestro último inventario de vehículos!
* Obligatorio

Idiomas

en English cs Czech da Danish nl Dutch fr French de German it Italian no Norwegian pl Polish es Spanish sv Swedish